pablo irigaray, campiÓ en el 3r open...pablo irigaray, campiÓ en el 3r open trofeu monzÓn renault...

TRANSCRIPT

Page 1: PABLO IRIGARAY, CAMPIÓ EN EL 3r OPEN...PABLO IRIGARAY, CAMPIÓ EN EL 3r OPEN TROFEU MONZÓN RENAULT LLEIDA 02/12/2015. Pablo Irigaray es va proclamar campió en el 3r Open Tro-feu

PABLO IRIGARAY,CAMPIÓ EN EL 3r OPEN

TROFEU MONZÓN RENAULT

LLEIDA 02/12/2015.

Pablo Irigaray es va proclamar campió en el 3r Open Tro-feu Monzón Renault en derrotar a la final a Raul Casabo-na de Stadium Casablanca per 60 61 en una gran partit per a Pablo.En semifinals Raul Casabona va guanyar Aleksei Nerus-henko per 64-63 i Pablo Irigaray a Ivan Solans per 62 64.Gran final de temporada de Pablo, que va guanyar la set-mana passada l'absolut de la FCT en Vall d´Hebron.

Club Tennis Lleida.

Pablo Irigaray se proclamó campeón en el 3º Open Trofeo Monzón Renault al derrotar en la final a Raul Ca-

sabona de Stadium Casablanca por 60 61 en una gran partido para Pablo.

En semifinales Raul Casabona ganó Aleksei Nerushenko por 64-63 y Pablo Irigaray a Ivan Solans por 62 64.

Gran final de temporada de Pablo, que ganó la semana pasada el absoluto de la FCT en Vall d'Hebron.

ALEJANDRO SERRET FINALISTA EN DOBLES A MALTA

(circuit europeu sots-16).

L’Alejandro ha disputat l’últim torneig de l’any del circuit europeu sots 16, en aquesta ocasió s’ha desplaçat fins Malta.A la prova d’individuals un cop haver passat la primera ronda per Bye, ha superat l’italià Guiliani a 1/16 de final, caient posteriorment a 1/8 de final davant un altre juga-dor italià (Marino).Ha estat en la prova de dobles on ha aconseguit un mi-llor resultat, junt amb el jugador canari Miranda Cisneros ha arribat a disputar la final, caient d’una forma ajustada per 10-8 en el supertiebreak decisiu. Club Tennis Lleida.

Alejandro ha disputado el último torneo del año delcircuito europeo sub 16, en esta ocasión se ha

desplazado hasta Malta.En la prueba de individuales una vez que haya pasado la primera ronda por Bye, ha superado el italiano Guiliani a 1/16 de final, cayendo posteriormente a 1/8 de final ante

otro jugador italiano (Marino).Ha sido en la prueba de dobles donde ha conseguido un

mejor resultado, junto con el jugador canario Miranda Cisneros llegó a disputar la final, cayendo de una forma

ajustada por 10-8 en el supertiebreak decisivo.

Noticiapatrocinada per:

CURS DE TÈCNICSNIVELL 1 EN PÀDEL.

Diumenge 29, va finalitzar a les instal·lacions del Club Tennis Lleida, el Curs de Tècnics Nivell I en Pàdel, i que per primera vegada organitza la Federació Catalana de Pàdel a la demarcació de Lleida.La superació acadèmica del curs, permetrà a la quinzena d'alumnes admesos, l'habilitació en l'exercici professio-nal pel que fa al desenvolupament docent, tècnic i tàctic del Pàdel, així com l'accés al Registre Oficial de Professio-nals de l'Esport (ROPE). “Escrit cedit per la Federació Catalana de Pàdel.” Club Tennis Lleida.

El domingo 29, finalizó en las instalaciones del Club Ten-nis Lleida, el Curso de Técnicos Nivel I en Pádel,

y que por primera vez organiza la Federació Catalana de Pàdel en la demarcación de Lleida.

La superación académica del curso, permitirá a la quin-cena de alumnos admitidos, la habilitación en el ejercicio

profesional en cuanto al desarrollo docente, técnico y táctico del Pádel, así como el acceso al Registro Oficial

de Profesionales del Deporte (ROPE).

"Escrito cedido por la Federación Catalana de Pádel."

TROBADA NENS PADELC.T. LLEIDA i C.N. LLEIDA.

LLEIDA 17/12/2015.

El passat dia 12 de desembre es va dur a terme a les nos-tres instal·lacions una trobada entre els nens de la nostra escola de pàdel i els de l’escola del Club Natació Lleida.Va ser una jornada lúdica on els nens repartits en dife-rents grups segons l’edat van poder gaudir de diversos partits amb una durada de 20 minuts cada un d’ells.Després de més de dues hores i mitja de pàdel, tots els nens acompanyats dels seus familiars i entrenadors es van dirigir a fer una xocolatada de germanor per acabar la festa.Entre els participants del nostre club es varen trobar l’Enric Ariza, Iker Giral, Eduard Albareda, Pau Roca, Cristi-na Ventosa, Nina Cudós, Paula Solano, Carla Marin, Ona Falcó, Ares Falcó, Álvaro Solano, Pau Marin, Mariona Cuesta, Marina Pascual i Jose Ignacio Godino.Des de l’escola del Club Tennis Lleida esperem que tots gaudíssiu d’aquesta trobada. Club Tennis Lleida.

El pasado día 12 de diciembre se llevó a cabo ennuestras instalaciones un encuentro entre los niños de

nuestra escuela de pádel y los de la escuela delClub Natació Lleida.

Fue una jornada lúdica donde los niños repartidos en diferentes grupos según la edad pudieron disfrutar de

varios partidos con una duraciónde 20 minutos cada uno de ellos.

Después de más de dos horas y media de padel, todos los niños acompañados de sus familiares y entrenadores